w ,

KIKU FUJI let’s talk about (video wywiad PL/ENG)

W świadomości ludzi najlepsze jabłka są czerwone tak jak KIKU® – świeże, jędrne, smaczne i słodkie.

Jabłka KIKU® są niesamowite: wyglądają dobrze i mają rubinowoczerwone zabarwienie na dużej powierzchni zewnętrznej, nawet po zerwaniu z cienistych części drzewa.

Korzyści na wszystkich etapach: uprawy, plonowania, przechowywania i komercjalizacji.

Mamy wiele różnych produktów składających się z jabłek KIKU®:

  • Sok jabłkowy KIKU® naturalnie mętny w doskonałej jakości KIKU®. Dostępne w opakowaniach po 5 lub 1 litr.
  • Żetony KIKU®
  • Witaminkink na KIKU®
  • Sok KIKU®

Coś więcej o odmianie KIKU FUJI. Wywiad przeprowadzony z #Jürgen #Braun jednym z właścicieli i założycieli firmy #KIKU #FUJI.
Wywiad nakręcony przez kobietę w sadzie podczas targów #INTERPOMA 2018 w Bolzano.

 

 

 

 

 

UDOSTĘPNIJ

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Marcin Osman o tym JAK sadownicy mogą SPRZEDAĆ JABŁKA?!

Ukraina w 2018r. zarobiła 157 mln USD na eksporcie owoców (jagodowych) do POLSKI!